Potřebujeme:
1 kg hrubé mouky,2 dkg droždí,2 dkg soli,1/2 l vlažné vody
Jak na přípravu:
Z mouky, droždí, soli a vlažné vody vypracujeme těsto a necháme vykynout. Vypracujeme 2 bochníky a na vymaštěném plechu pečeme 2 hodiny na 150 stupňů. Během pečení potíráme vodou.
Guláš: Na oleji osmahneme dohněda cibulku, vložíme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Poté zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, zalijeme vodou a dusíme. Nakonec zahustíme chlebem.
Další recepty a články:
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Rooibos se pěstuje na plantážích Jižní Afriky.
Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Korpus s hořkou čokoládou kterou necháme změknout ve vodní lázni.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.
Müsli dort ozdobíme kousky čerstvého ovoce.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.
Pravý Sacher dort můžeme zdobit šlehačkou.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.