Čaj

Cui Yu

Cui Yu (Jade Oolong) je středně oxidovaný oolong, také někdy nazývaný "zelený oolong", díky jeho zelenému vzhledu. Má květinový charakter a pevně svinuté listy. Vyznačuje se sladkou vůní, velmi podobnou jasmínu a je skvělým vstupním bodem do tchajwanských Oolong čajů.

Si Ji Chun - (Four Season Oolong) je také horskýký čaj, který byl vyvinut v roce 1980. Je částečně oxidovaný s kulovými listy a hladkou, sladkou, lehkou chutí. Většina Si Ji Chun pochází z nízké výšky plantáží, což činí tento čaj široce dostupným. Důvodem, proč se to pěstuje v nízkých výškách, je proto, že chuť a kvalitu tohoto čaje zůstává stejná bez ohledu na to, jak vysoko jsou rostliny pěstovány.

Další články:

Jin Xuan se vyznačuje mléčně/krémovou vůní.

Skladování Pu erh volně na místě kde nejsou aromatické prvky.

Gao Shan je horský oolong.

Tie Guan Yin Taiwan používá stejnou technologii výroby.

Dong Ding je středně oxidovaný.

Japonské čajové domky pro čajový obřad.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.