Čaj

Čaj lapacho

Čaj lapacho
Čaj lapacho se připravuje z vnitřní kůry stromu lapacho.

Čaj lapacho je přírodní produkt z vnitřní kůry stromu lapacho, jehož domovinou jsou lesy v Brazílii, Bolívii, Peru, severní Argentině a Paraguaji. Tyto stromy mohou dosáhnout stáří až 700 let. Lapacho napomáhá v pročišťování od nečistot a usazenin. Nejvíce se cení pro svoji schopnost stimulovat imunitní systém. Dále má pozitivní vliv na játra a ledviny, podporuje trávení, povzbuzuje látkovou výměnu, zlepšuje prokrvení těla, což má kladný vliv i na srdce.

Další články:

Mletí kávy třemi základními způsoby.

Čajový obřad Gong Fu Cha připraví mnoho nálevů.

Bai Mu Dan je bílý čaj.

Káva, původ lahodného nápoje a jeho cesta světem.

Příprava čajů rooibos a honeybush které jsou podobné přípravou.

Příprava bílého čaje je jednoduchá.

Příprava čaje pu-erh zeleného nebo černého.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.