Čaj

Příprava kvetoucího čaje

V poslední době vzrostla obliba tzv. kvetoucích čajů. Kvetoucí čaje je ideální připravovat v průsvitné skleněné konvičce. Jak celý proces probíhá? Kvetoucí čaj zalijte vodou o teplotě 80 až 90 stupňů. Nechte ho louhovat po dobu tří minut. Během nich čaj krásně rozkvete. Z jednoho rozkvetlého čaje můžete připravit až tři nálevy.

Další články:

Příprava zeleného čaje je o něco složitější.

Káva by se neměla pít nalačno, povzbuzuje činnost žaludečních šťáv.

Množství kávy na den je 4 až 6 šálků.

Rostlina čajovník kolik druhů existuje.

Pozitivní účinky čaje na zdraví mohou chránit i před rakovinou.

Příprava černého čaje, více nálevů.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.