Potřebujeme:
1 lžíce želatiny, 130 ml portského vína, 1 lžíce cukru, citronová kůra, 1 lžíce citronové šťávy, 250 g brusinek (kompotu), 250 ml smetany
Jak na přípravu:
Želatinu necháme 10 minut nabobtnat v deci vody a potom ji zahříváme, až se zcela rozpustí. Brusinky svaříme s portským vínem, cukrem, citronovou šťávou a kůrou. Odstavíme a přimícháme vlažnou želatinu. Necháme zchladnout. Jakmile dezert začne houstnout, vmícháme ušlehanou smetanu. Dáme pořádně vychladit.
Další recepty a články:
Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Bílková poleva kterou mícháme.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Čokoládová poleva připravená ve vodní lázni.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.