Čaj

Kokosoví ježci s ořechy

Potřebujeme:

180 g hladké mouky,100g tuku (Hera,Perla),50g moučkového cukru,1 vejce,80 půlek lískových oříšků,100g čokolády,50g tuku (ztuženého),kokos

Jak na přípravu:

Těsto rozdělíme na 80 dílků, do každého zabalíme půl ořechu a kousky vytvarujeme do podoby ježků. V místě očí vytvoříme špejlí důlky. Pečte při teplotě 130 °C 15 minut. Nechte vychladnout a namočte vždy polovinu ježka do čokolády a následně do kokosu. Oči vyznačte čokoládou.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Lemon Curd má mnoho využití.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Falešný marcipán připravujeme v pekárně.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Hmota na figurky ze sušeného mléka.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.