Potřebujeme:
180 g hladké mouky,100g tuku (Hera,Perla),50g moučkového cukru,1 vejce,80 půlek lískových oříšků,100g čokolády,50g tuku (ztuženého),kokos
Jak na přípravu:
Těsto rozdělíme na 80 dílků, do každého zabalíme půl ořechu a kousky vytvarujeme do podoby ježků. V místě očí vytvoříme špejlí důlky. Pečte při teplotě 130 °C 15 minut. Nechte vychladnout a namočte vždy polovinu ježka do čokolády a následně do kokosu. Oči vyznačte čokoládou.
Další recepty a články:
Lemon Curd má mnoho využití.
Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Falešný marcipán připravujeme v pekárně.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.