Čaj

Mléčná hmota

Potřebujeme:

20 dkg sušeného mléka, 3 dkg ztuženého tuku (v receptu je 3 dkg, já dávám od oka, radši méně), 20 dkg ml. cukru, 1 lžíce medu, voda

Jak na přípravu:

Dobře zpracujeme a po kapkách přidáváme vodu až je hmota lesklá (s vodou opravdu opatrně!)

Krém je velmi trvanlivý, jemný a bílý. Ideální krém na zdobení krémových dortů nebo díky trvanlivosti, na plnění vánočního cukroví.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Italský máslový krém šlehejte, dokud vejce nejsou vlažná.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Lemon Curd má mnoho využití.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.