Potřebujeme:
200g ml. cukru, 200g sušeného polotučného mléka, 30g rozpuštěného ztuženého tuku, 60ml vody, 1 lžíce medu, 2 lžičky madlového aroma
Jak na přípravu:
Falešný marcipán připravujeme v pekárně. Naliju do pekárny všechno tekuté, pustím program dort a přisypu cukr s mlékem. Za chvilku se všechno spojí, tak počkám, až začne pekárna hřát. Pak přiliju lžíci oleje a za chvilku marcipán vytáhnu. Marcipán používám až druhý den, až se odleží v lednici.
Další recepty a články:
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Lemon Curd má mnoho využití.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.