Čaj

Falešný marcipán

Potřebujeme:

200g ml. cukru, 200g sušeného polotučného mléka, 30g rozpuštěného ztuženého tuku, 60ml vody, 1 lžíce medu, 2 lžičky madlového aroma

Jak na přípravu:

Falešný marcipán připravujeme v pekárně. Naliju do pekárny všechno tekuté, pustím program dort a přisypu cukr s mlékem. Za chvilku se všechno spojí, tak počkám, až začne pekárna hřát. Pak přiliju lžíci oleje a za chvilku marcipán vytáhnu. Marcipán používám až druhý den, až se odleží v lednici.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Lemon Curd má mnoho využití.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.