Potřebujeme:
piškotový plát - 5 vajec, 150 g cukru, 150 g polohrubé mouky, kakao a trochu škrobuł
Náplň - ušlehaná rostlinná šlehačka (může být i normální svařená) 1/2 s kakaem nebo nutelou, 1/2 přírodní
Jak na přípravu:
Plát rozdělíme na 2 části a na jednu část stříkáme zdobícím sáčkem šikmo z rohu do rohu střídavě pruhy světlé a tmavé náplně, přiklopíme druhou částí a zatížíme. Poté potřeme celý řez nahoře zbylou šlehačkou zarovnáme boky a nakrájíme nožem pilkou namočeným v horké vodě (po každém prokrojení znovu namočit a nahřát ve vodě a otřít do utěrky) na kostky, nakonec na každou kostku dáme pusinku šlehačky a čičarádu z čokošky.
Další recepty a články:
Lemon Curd má mnoho využití.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.
Falešný marcipán připravujeme v pekárně.
Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.