Čaj

Kostky ke kávě

Potřebujeme:

piškotový plát - 5 vajec, 150 g cukru, 150 g polohrubé mouky, kakao a trochu škrobuł
Náplň - ušlehaná rostlinná šlehačka (může být i normální svařená) 1/2 s kakaem nebo nutelou, 1/2 přírodní

Jak na přípravu:

Plát rozdělíme na 2 části a na jednu část stříkáme zdobícím sáčkem šikmo z rohu do rohu střídavě pruhy světlé a tmavé náplně, přiklopíme druhou částí a zatížíme. Poté potřeme celý řez nahoře zbylou šlehačkou zarovnáme boky a nakrájíme nožem pilkou namočeným v horké vodě (po každém prokrojení znovu namočit a nahřát ve vodě a otřít do utěrky) na kostky, nakonec na každou kostku dáme pusinku šlehačky a čičarádu z čokošky.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Lemon Curd má mnoho využití.

Hmota na figurky ze sušeného mléka.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.

Falešný marcipán připravujeme v pekárně.

Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.