Potřebujeme:
Čokoláda na vaření, papírové košíčky, plata od vajec, piškoty, černá uvařená káva, 1 pomazánkové máslo, 100g pr. cukru, 1 šlehačka
Jak na přípravu:
Košíčky dáme do plat od vajec a lžičkou stěny i dno vylijeme čokoládou. Dáme do mrazáku ztuhnout. Pak je vyloupeme, dáme na tác a do každého vložíme kus piškotu namočeného v kávě. Nastříkáme krém - pomazánkové máslo, cukr a šlehačku nalijeme do nádoby a ušleháme do tuha. Košíčky dozdobíme (např. čokoládovými lupínky a bobulemi rybízu).
Další recepty a články:
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.
Lemon Curd má mnoho využití.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Tiranisu s piškoty.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.
Tiranisu po česku připravíme se silnou kávou.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.