Potřebujeme:
10-15 dkg tenkých plátků šunky; 8 vajec; 12 plátků toustového chleba; 15 dkg másla; 15-20 dkg drobných žampionů; hořčice; meruňkový a jahodový džem; med
Jak na přípravu:
Polovinu množství másla důkladně rozmícháme se solí, pepřem, troškou hořčice a najemno nasekanou petrželovou natí. Na jedné pánvi opečeme po jedné straně plátky šunky, pak je otočíme a rozklepneme na ně vajíčka. Na druhé pánvi začneme smažit hlavičky žampionů. Až bude šunka s vajíčky téměř opečená, opatrně ji jedním jediným pohybem obrátíme na druhou stranu. Opečenou šunku položíme na talíř. Podáváme s houbami položenými na malém taliřku, zvlášť naservírujeme okořeněné máslo, obyčejné máslo, džemy, med a samozřejmě nezapomeneme na čerstvé, teplé tousty.
Další recepty a články:
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Francouzský toust opečeme.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Španělská omeleta z vajíček.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.