Čaj

Anglická snídaně

Potřebujeme:

10-15 dkg tenkých plátků šunky; 8 vajec; 12 plátků toustového chleba; 15 dkg másla; 15-20 dkg drobných žampionů; hořčice; meruňkový a jahodový džem; med

Jak na přípravu:

Polovinu množství másla důkladně rozmícháme se solí, pepřem, troškou hořčice a najemno nasekanou petrželovou natí. Na jedné pánvi opečeme po jedné straně plátky šunky, pak je otočíme a rozklepneme na ně vajíčka. Na druhé pánvi začneme smažit hlavičky žampionů. Až bude šunka s vajíčky téměř opečená, opatrně ji jedním jediným pohybem obrátíme na druhou stranu. Opečenou šunku položíme na talíř. Podáváme s houbami položenými na malém taliřku, zvlášť naservírujeme okořeněné máslo, obyčejné máslo, džemy, med a samozřejmě nezapomeneme na čerstvé, teplé tousty.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Francouzský toust opečeme.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Španělská omeleta z vajíček.

Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.