Čaj

Topinky s houbami

Potřebujeme:

300 g žampionů,3 vejce,1 cibule,1/2 lžičky kmínu,pepř, sůl,20 g másla
Na topinky: chléb - veka,česnek,olej

Jak na přípravu:

Do rozehřátého másla dejte nadrobno pokrájenou cibuli a nechte zesklovatět.Přidejte nakrájené houby a kmín.Duste, až jsou houby měkké. Pak přidejte rozšlehaná vejce, sůl, pepř a na mírném ohni míchejte, až směs zhoustne. Chléb nebo veku nakrájejte na plátky a opečte na oleji. Potřete česnekem a navršte směs.Topinky připravit i bez tuku,v opékači.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Sýrové palačinky se šunkou pokapeme kečupem.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.