Potřebujeme:
300 g žampionů,3 vejce,1 cibule,1/2 lžičky kmínu,pepř, sůl,20 g másla
Na topinky: chléb - veka,česnek,olej
Jak na přípravu:
Do rozehřátého másla dejte nadrobno pokrájenou cibuli a nechte zesklovatět.Přidejte nakrájené houby a kmín.Duste, až jsou houby měkké. Pak přidejte rozšlehaná vejce, sůl, pepř a na mírném ohni míchejte, až směs zhoustne. Chléb nebo veku nakrájejte na plátky a opečte na oleji. Potřete česnekem a navršte směs.Topinky připravit i bez tuku,v opékači.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Sýrové palačinky se šunkou pokapeme kečupem.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.