Čaj

Ruské čajové pečivo

Potřebujeme:

1 hrníček másla; 1 kávová lžička vanilkového aroma nebo vanilkový cukr; 6 polévkových lžic práškového cukru; 2 hrníčky hladké mouky; 1 hrníček nadrobno nakrájených ořechů; 1/3 hrníčku práškového cukru

Jak na přípravu:

Troubu předehřejeme na 175 °C. Utřeme máslo a vanilku, pak prosejeme mouku se 6 polévkovými lžícemi práškového cukru. Mouku s cukrem promícháme s vanilkovým máslem a přisypeme nadrobno nakrájené ořechy. Ze směsi vytvarujeme kuličky, položíme je na máslem vymazaný plech a upečeme v troubě hrníčku. Hotové pečivo obalíme v práškovém cukru a podáváme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.