Potřebujeme:
4 pórky, 2 lžíce tuku, 4 vejce, asi 3/4 hrnku mléka, 2-3 lžíce polohrubé mouky, sůl, plátek sýra, 2 lžíce posekané petrželky, pažitky nebo kerblíku v zimě řeřichy
Jak na přípravu:
Pórek nakrájíme na kolečka a podusíme na tuku téměř do měkka. Zalijeme mírně osolenými vejci rozmíchanými s mlékem a s moukou. posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě do zlatova. Omeletu rozdělíme na čtyři díly a posypeme bylinkami. Pórek můžeme nahradit paprikou nakrájenou na nudličky.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Žluté řezy připravíme s náplní.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Tvarohové řezy s čokoládovou polevou, zpracujeme těsto.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.