Čaj

Pórková omeleta

Potřebujeme:

4 pórky, 2 lžíce tuku, 4 vejce, asi 3/4 hrnku mléka, 2-3 lžíce polohrubé mouky, sůl, plátek sýra, 2 lžíce posekané petrželky, pažitky nebo kerblíku v zimě řeřichy

Jak na přípravu:

Pórek nakrájíme na kolečka a podusíme na tuku téměř do měkka. Zalijeme mírně osolenými vejci rozmíchanými s mlékem a s moukou. posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě do zlatova. Omeletu rozdělíme na čtyři díly a posypeme bylinkami. Pórek můžeme nahradit paprikou nakrájenou na nudličky.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Tvarohové řezy s čokoládovou polevou, zpracujeme těsto.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.