Potřebujeme:
3 brambory; 1 pórek; 8 vajec; 1 dl smetany; 1 dl oleje; 4 plátky čerstvého chleba; sůl; pepř
Jak na přípravu:
Syrové brambory nakrájíme na drobné kostičky a smažíme na oleji tak dlouho, dokud nezměknou a nezískají hezky červenou barvu. Necháme odkapat přebytečný olej a přihodíme na kolečka nakrájený pórek. Vajíčka rozmícháme se smetanou, osolíme, opepříme a směs nalijeme na brambory s cibulí.
Omeletu dopečeme a podáváme s čerstvým chlebem.
Další recepty a články:
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Francouzský toust opečeme.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.