Čaj

Španělská omeleta

Potřebujeme:

3 brambory; 1 pórek; 8 vajec; 1 dl smetany; 1 dl oleje; 4 plátky čerstvého chleba; sůl; pepř

Jak na přípravu:

Syrové brambory nakrájíme na drobné kostičky a smažíme na oleji tak dlouho, dokud nezměknou a nezískají hezky červenou barvu. Necháme odkapat přebytečný olej a přihodíme na kolečka nakrájený pórek. Vajíčka rozmícháme se smetanou, osolíme, opepříme a směs nalijeme na brambory s cibulí.

Omeletu dopečeme a podáváme s čerstvým chlebem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.

Francouzský toust opečeme.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.