Čaj

Broskvové řezy

Potřebujeme:

20 dkg polohrubé mouky, 6 vajec, 20 dkg pískového cukru, 20 dkg másla, 1 prášek do pečiva, 5 dkg kakaa, půlené broskve, skořice
Sníh : 5 bílků, 20 dkg moučkového cukru - dobře ušleháme

Jak na přípravu:

Vejce s cukrem a máslem utřeme do pěny, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a vymícháme těsto, které natřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe půlkami broskví, posypeme skořicí a zapečeme. Moučník vyjmeme z trouby, potřeme ušlehaným sněhem a dopečeme dorůžova.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Bílková poleva kterou mícháme.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Čokoládová poleva připravená ve vodní lázni.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.