Potřebujeme:
20 dkg polohrubé mouky, 6 vajec, 20 dkg pískového cukru, 20 dkg másla, 1 prášek do pečiva, 5 dkg kakaa, půlené broskve, skořice
Sníh : 5 bílků, 20 dkg moučkového cukru - dobře ušleháme
Jak na přípravu:
Vejce s cukrem a máslem utřeme do pěny, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a vymícháme těsto, které natřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe půlkami broskví, posypeme skořicí a zapečeme. Moučník vyjmeme z trouby, potřeme ušlehaným sněhem a dopečeme dorůžova.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Bílková poleva kterou mícháme.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Čokoládová poleva připravená ve vodní lázni.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.