Potřebujeme:
150 g másla, 100 g cukru, 2 žloutky, citrónová kůra, 250 g hladké mouky, 2 lžíce kakaa
Jak na přípravu:
Vypracujeme linecké těsto. Polovinu obarvíme kakaem a necháme nejméně hodinu v chladu. Z těsta formujeme nebo vykrajujeme různé tvary, přičemž kombinujeme světlé těsto s tmavým. Těsta spojujeme rozšlehaným bílkem. Pečeme na suchém plechu asi 10 až 12 minut.
Další recepty a články:
Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.
Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.
Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Müsli dort ozdobíme kousky čerstvého ovoce.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Rohlíčky plněné karamelovým krémem polité čokoládou která ztuhne.