Čaj

Černobílé pečivo

Potřebujeme:

150 g másla, 100 g cukru, 2 žloutky, citrónová kůra, 250 g hladké mouky, 2 lžíce kakaa

Jak na přípravu:

Vypracujeme linecké těsto. Polovinu obarvíme kakaem a necháme nejméně hodinu v chladu. Z těsta formujeme nebo vykrajujeme různé tvary, přičemž kombinujeme světlé těsto s tmavým. Těsta spojujeme rozšlehaným bílkem. Pečeme na suchém plechu asi 10 až 12 minut.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.

Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Müsli dort ozdobíme kousky čerstvého ovoce.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Rohlíčky plněné karamelovým krémem polité čokoládou která ztuhne.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.