Čaj

Šlehaná bábovka

Potřebujeme:

240 g moučkového cukru, 6 vajec, 240 g polohrubé mouky, strouhaná citronová kůra, tuk a mouka na formu

Jak na přípravu:

Cukr a celá vejce (bez skořápek ;-) ) šleháme v misce do zhoustnutí. Pomalu přimícháváme mouku a citronovou kůru. Těsto vlijeme do předem vymazané a vysypané formy. V předehřáté formě pečeme dočervena.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Korpus s hořkou čokoládou kterou necháme změknout ve vodní lázni.

Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Müsli dort ozdobíme kousky čerstvého ovoce.

Linecký dort s krémem či polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Řezy s marmeládou, vypracujeme těsto.

Rooibos se pěstuje na plantážích Jižní Afriky.

Pravý Sacher dort můžeme zdobit šlehačkou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.