Čaj

Čokoládový krém

Potřebujeme:

120 g Flory, 20 g kakaa, 40 g moučkového cukru, silný kávový extrakt

Jak na přípravu:

Floru utřeme s cukrem a kakaovým práškem. Postupně přidáváme vychladlý kávový extrakt a krém šleháme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Mandlové řezy ozdobíme ovocem.

Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Jablkové řezy s kokosem zdobíme šlehačkou a ovocem.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.