Čaj

Modelovací hmota z čokolády

Potřebujeme:

100ml vody, 100g krupicového cukru, 300g glukózy, 1kg hořké čokolády s minimálním podílem kakaa 60%

Jak na přípravu:

Připravíme si cukerný základ - svaříme vodu s cukrem na 100°C, přidáme glukózu a odstavíme z ohně. Mícháme, dokud se glukóza nerozpustí. Necháme vychladnout na 40°C. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na teplotu 45°C, pak nádobu vyjmeme a přidáme cukerný základ s glukózou.

Mícháme tak dlouho, až vznikne hladká hmota -hmotu vlijeme do nádoby vyložené potr. fólií a necháme při pokojové teplotě ztuhnout-po ztuhnutí řádně propracujeme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Lemon Curd má mnoho využití.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.