Čaj

Chlebová štola

Potřebujeme:

500 g hladké mouky,30 g droždí,3 dcl vody (podmáslí),sůl,kmín,1/2 lž anýzu,hladká mouka na vál,250 g anglické slaniny,3 vařená vejce,200 g strouhaného sýra,3 kapie

Jak na přípravu:

Do směsi mouky, soli, anýzu a kmínu lehce vmícháváme kvásek a tvoříme těsto, do kterého dle potřeby přidáváme podmáslí. Vypracované těsto, které nesmí lepit, necháme vykynout na teplém místě. Poté vyválíme placku, na kterou pokládáme slaninu, papriku, vajíčka a nastrouhaný sýr. Zabalíme, vložíme do vymaštěné misky a pečeme na 140 stupňů.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Muffinky ovesné pečeme asi 10 minut.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Anglická snídaně s tousty.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Španělská omeleta z vajíček.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.