Potřebujeme:
500 g hladké mouky,30 g droždí,3 dcl vody (podmáslí),sůl,kmín,1/2 lž anýzu,hladká mouka na vál,250 g anglické slaniny,3 vařená vejce,200 g strouhaného sýra,3 kapie
Jak na přípravu:
Do směsi mouky, soli, anýzu a kmínu lehce vmícháváme kvásek a tvoříme těsto, do kterého dle potřeby přidáváme podmáslí. Vypracované těsto, které nesmí lepit, necháme vykynout na teplém místě. Poté vyválíme placku, na kterou pokládáme slaninu, papriku, vajíčka a nastrouhaný sýr. Zabalíme, vložíme do vymaštěné misky a pečeme na 140 stupňů.
Další recepty a články:
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Muffinky ovesné pečeme asi 10 minut.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Anglická snídaně s tousty.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Španělská omeleta z vajíček.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.