Potřebujeme:
300 g cukru moučky, 300 g sušeného mléka, 50 g 100% tuku, 300 g fondánu, 75 g sirupu glukózového (kukuřičného, pšeničného, nebo medu), 40 g vody - to podle potřeby + mandlové aroma
Jak na přípravu:
Vypracujeme hmotu na potahování.
Další recepty a články:
Lemon Curd má mnoho využití.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Falešný marcipán připravujeme v pekárně.
Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.