Čaj

Hmota na potahování

Potřebujeme:

300 g cukru moučky, 300 g sušeného mléka, 50 g 100% tuku, 300 g fondánu, 75 g sirupu glukózového (kukuřičného, pšeničného, nebo medu), 40 g vody - to podle potřeby + mandlové aroma

Jak na přípravu:

Vypracujeme hmotu na potahování.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Lemon Curd má mnoho využití.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Falešný marcipán připravujeme v pekárně.

Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.