Čaj

Jablkový závin

Potřebujeme:

50 dkg hladké mouky, 1 vejce, na špičku nože sůl, voda, 1 lžíce octu, 20 dkg másla na pokropení

Jak na přípravu:

Z mouky, vejce, soli a vlažné octové vody vypracujeme hladké těsto, přikryjeme zahřátým hrncem a necháme 25 minut stát. Poté lehce pokropíme máslem a na pomoučeném ubruse vytáhneme. Pokropíme máslem, posypeme opraženou strouhankou, dáme jablka, posypeme skořicí a cukrem a srolujeme. Během pečení občas potřeme máslem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Babiččin Jablkový závin, z lístkového těsta vyválíme obdélník...

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Vánočka od maminky, do misky rozdrobíme droždí...

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.