Potřebujeme:
250 g pohankové mouky, 250 g hladké mouky, 100 g másla, sůl, smetana, 1 vejce
Jak na přípravu:
Mouku zpracujeme s máslem, solí a trochou smetany. Uválíme tenké válečky a vytvarujeme preclíky. Potřeme žloutkem a upečeme dorůžova. Smícháme trochu mouky, soli a vody, touto směsí postříkáme preclíčky, dáme na vymaštěný plech a na pár minut vložíme do předehřáté trouby.
Další recepty a články:
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Anglická snídaně s tousty.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Španělská omeleta z vajíček.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.