Potřebujeme:
350 g lístkového těsta, 1000 g jablek, 7 lžic cukru, rozdrcené piškoty, 2 žloutky, 80 g rozinek, lžička skořice, 3 lžíce másla na pokropení ovoce, mouka na podsypání, moučkový cukr na posypání
Jak na přípravu:
Z lístkového těsta vyválíme obdélník, který na středu posypeme oloupanými a na plátky nakrájenými nebo nastrouhanými jablky, rozdrcenými piškoty, rozinkami, skořicí a cukrem a pokropíme rozpuštěným máslem. Závin svineme, potřeme žloutkem a pečeme v dobře předehřáté troubě. Po chvíli plamen zmírníme a závin zvolna dopékáme. Upečený závin po vychladnutí posypeme cukrem.
Další recepty a články:
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Muffinky ovesné pečeme asi 10 minut.
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.