Potřebujeme:
Korpus je dělaný ze šsti žloutků a dalších surovin zmíněných v textu receptu.
Jak na přípravu:
Ušlehám 6 žloutků s 300g cukru krystal a trochou horké vody, pak přidám cca 120ml oleje, 450g polohrubé mouky a jedním práškem do pečiva, podle potřeby doředím vodou a přidám sníh s bílků. Takto připravený korpus se nepropadá ani se nevybouluje a je jemný a dobrý. Do formy nedávej víc než do dvou třetin, jinak to v troubě přeteče. Můžeme ho dělat i mramorovaný.
Další recepty a články:
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.
Falešný marcipán připravujeme v pekárně.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Lemon Curd má mnoho využití.
Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.