Potřebujeme:
150 ml voda + 70g másla + 150 g hladká mouka + kolem 500 g cukr moučka + trocha mandlové tresti
Jak na přípravu:
Vodu a máslo dáme v kastrolku na plotnu a čekáme, dokud se tekutina nezačne vařit. Potom najednou se přidává všechna mouka a mícháme nepřetržitě, dokud se hmota nezačne oddělovat od stěny kastrolu. Vyndejte ji na vál, aby vystydla rychleji a už studenou zpracujte s moučkovým cukrem do hladkého a lesklého těsta. Barvíme podle potřeby. S touto hmotou se dá potáhnout i dort a dají se dělat i různé figurky. Lépe se s hmotou pracuje druhý den, necháme přes noc v lednici.
Další recepty a články:
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Lemon Curd má mnoho využití.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Falešný marcipán připravujeme v pekárně.
Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.