Čaj

Marcipan Varna

Potřebujeme:

150 ml voda + 70g másla + 150 g hladká mouka + kolem 500 g cukr moučka + trocha mandlové tresti

Jak na přípravu:

Vodu a máslo dáme v kastrolku na plotnu a čekáme, dokud se tekutina nezačne vařit. Potom najednou se přidává všechna mouka a mícháme nepřetržitě, dokud se hmota nezačne oddělovat od stěny kastrolu. Vyndejte ji na vál, aby vystydla rychleji a už studenou zpracujte s moučkovým cukrem do hladkého a lesklého těsta. Barvíme podle potřeby. S touto hmotou se dá potáhnout i dort a dají se dělat i různé figurky. Lépe se s hmotou pracuje druhý den, necháme přes noc v lednici.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Lemon Curd má mnoho využití.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Bílkový krém použijeme na zdobení krémových dortů

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Falešný marcipán připravujeme v pekárně.

Modelovací hmota z čokolády kterou necháme při pokojové teplotě ztuhnout.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.