Čaj

Italský máslový krém

Potřebujeme:

6 bílků + 1 a 1/4 hrnku cukru + 1/4 hrnku vody + několik kapek citronu + 450 g másla

Jak na přípravu:

1 hrnek cukru, vodu a několik kapek citronu přiveďte k varu. Mezitím vyšlehejte bílky se zbytkem cukru až se tvoří špičky. Cukrový sirup by měl mít teplotu 112-116 C pokud nemáte teploměr, do směsi namočte lžíci a tu pak do hrnku s ledovou vodou. Pokud směs na lžíci ztuhne jako tvrdý bonbon, máte správnou teplotu. Nenechávejte na ohni déle jinak budete mít karamel.
Horký sirup za stálého šlehaní přilijte do bílku. Šlehejte dokud vejce nejsou vlažná. Pak přišlehejte máslo.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Jablkový závin potřeme máslem.

Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.