Potřebujeme:
200 ml smetany na šlehání, 200 g čokolády, 200 g moučkového cukru, 200 g másla
Jak na přípravu:
Smetanu za stálého míchání svaříme s cukrem a rozlámanou čokoládou a necháme vychladnout. Pak přidáváme změklé máslo a dobře prošleháme.
Další recepty a články:
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Bílková poleva kterou mícháme.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Čokoládová poleva připravená ve vodní lázni.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.