Čaj

Pařížský krém s čokoládou

Potřebujeme:

200 ml smetany na šlehání, 200 g čokolády, 200 g moučkového cukru, 200 g másla

Jak na přípravu:

Smetanu za stálého míchání svaříme s cukrem a rozlámanou čokoládou a necháme vychladnout. Pak přidáváme změklé máslo a dobře prošleháme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Bílková poleva kterou mícháme.

Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Čokoládová poleva připravená ve vodní lázni.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.