Čaj

Pěstování kávy v Dominikánské republice

V Dominikánské republice se pěstuje pouze vysoce kvalitní arabika. Kávovníková zrna jsou opatřena řadou značek, z nichž asi nejznámější a nejrozšířenější je Santo Domingo. Dominikánská káva se charakterizuje plnou chutí a mírnou kyselostí s jemným aroma.

Další články:

Zpracování kávy v pěti etapách.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Rooibos se pěstuje na plantážích Jižní Afriky.

Mletí kávy třemi základními způsoby.

Značení kávy podle země původu, území, kde byla káva vypěstována.

Příprava čajů rooibos a honeybush které jsou podobné přípravou.

Základní pravidla pro podávání kávy použijeme ji čerstvě upraženou.

Čaj lapacho se vyrábí z vnitřní kůry stromu lapacho

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.