Čaj

Pišingrovka

Potřebujeme:

300g cukr moučka + 200g ztužený tuk + jádrová pasta (dejte arašídovou nugetu, stačí tak čtyři malé kelímky.) + 120g rozpuštěné čokolády + 40g kakao + vanilkový cukr

Jak na přípravu:

Změklý tuk šleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a kakaem, pak přidáme rozehřátou (NE horkou) čokoládu, pěkně šleháme a nakonec přidáme tu nugetu. Je to trvanlivější náplň, takže se dá použít např. i do vánočního cukroví.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Jablkový závin potřeme máslem.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Lemon Curd má mnoho využití.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Italský máslový krém šlehejte, dokud vejce nejsou vlažná.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.