Potřebujeme:
300g cukr moučka + 200g ztužený tuk + jádrová pasta (dejte arašídovou nugetu, stačí tak čtyři malé kelímky.) + 120g rozpuštěné čokolády + 40g kakao + vanilkový cukr
Jak na přípravu:
Změklý tuk šleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a kakaem, pak přidáme rozehřátou (NE horkou) čokoládu, pěkně šleháme a nakonec přidáme tu nugetu. Je to trvanlivější náplň, takže se dá použít např. i do vánočního cukroví.
Další recepty a články:
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Krém s maizenou z maizeny, cukru a másla.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Jablkový závin potřeme máslem.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Lemon Curd má mnoho využití.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Italský máslový krém šlehejte, dokud vejce nejsou vlažná.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.