Potřebujeme:
3 bílky, 175g krupicového cukru
krém: 2,5 pomazánková másla (lahůdkové), 200g práškového cukru, 2 šlehačky + ovoce
Jak na přípravu:
Ušleháme tuhý sníh a postupně zašleháme cukr. Hmota je tuhá a lesklá. Na pečící papír nastříkáme kolečka, kterým uděláme obrubu z pusinek a sušíme v předehřáté troubě na 95 stupňů cca 2 hodiny. Poté troubu vypneme, neotvíráme a pečivo necháme doschnout do vychladnutí. Skladujeme v dobře uzavřené krabici, pokud hned neplníme.
Ušleháme šlehačku, pomazánkové máslo a cukr. Nastříkáme do mističek a ozdobíme čerstvým ovocem. jsou velké 6-7 cm. Z této dávky vytvoříme přibližně 25 kousků.
Další recepty a články:
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Lemon Curd má mnoho využití.
Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Tiramisu jednohubky dáme do plat od vajec.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Tiranisu s piškoty.
Tiranisu po česku připravíme se silnou kávou.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.