Čaj

Sněhové mističky

Potřebujeme:

3 bílky, 175g krupicového cukru
krém: 2,5 pomazánková másla (lahůdkové), 200g práškového cukru, 2 šlehačky + ovoce

Jak na přípravu:

Ušleháme tuhý sníh a postupně zašleháme cukr. Hmota je tuhá a lesklá. Na pečící papír nastříkáme kolečka, kterým uděláme obrubu z pusinek a sušíme v předehřáté troubě na 95 stupňů cca 2 hodiny. Poté troubu vypneme, neotvíráme a pečivo necháme doschnout do vychladnutí. Skladujeme v dobře uzavřené krabici, pokud hned neplníme.

Ušleháme šlehačku, pomazánkové máslo a cukr. Nastříkáme do mističek a ozdobíme čerstvým ovocem. jsou velké 6-7 cm. Z této dávky vytvoříme přibližně 25 kousků.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mléčná hmota zpracovaná do leskla.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Lemon Curd má mnoho využití.

Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.

Hmota na figurky ze sušeného mléka.

Tiramisu jednohubky dáme do plat od vajec.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Tiranisu s piškoty.

Tiranisu po česku připravíme se silnou kávou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.