Potřebujeme:
2 kysané smetany, 1 tvaroh, 1 pomazánkové máslo přírodní, 3 vanilkové cukry - vše rozšlehat, piškoty, mandarinky, silná káva na namáčení piškotů, granko a čokoládové ozdoby, 1 nugátový bonbon na kytku
Jak na přípravu:
Dno formy vyložit folíí a poklást cukrářskými piškoty nebo dětskými piškoty namočenými v kávě, zakrýt částí rozšlehané náplně, poklást mandarinkami a další vrstvu piškotů, náplně, ovoce až do spotřebování. Poslední vrstva je náplň, kterou posypeme grankem a necháme ztuhnout v lednici do 2. dne. Nakonec ozdobíme.
Další recepty a články:
Lemon Curd má mnoho využití.
Kokosoví ježci s ořechy které obalíme.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Mléčná hmota zpracovaná do leskla.
Tvarohové koláče s olejem z kynutého těsta.
Hmota na figurky ze sušeného mléka.
Tiramisu jednohubky dáme do plat od vajec.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Tiranisu s piškoty.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Tiranisu po česku připravíme se silnou kávou.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.