Potřebujeme:
40 dkg sýra camembert; 1 kg tmavého nebo žitného chleba; 1 svazek ředkviček; 3 rajčata; několik listů salátu lollo rosso; 1 hlavičky ledového salátu; několik listů salátu ruccola; balzamikový ocet
Jak na přípravu:
Chleba nakrájíme na plátky a na každý položíme 3-4 plátky sýra camembert. Tousty vložíme na několik minut do trouby rozehřáté na 200 °C, aby se sýr na povrchu rozpustil. Tousty můžeme ozdobit ořechy.Ředkvičky a rajčata nakrájíme na dílky. Natrháme jednotlivé listy salátu a vše zakapeme balzamovým octem. Podáváme tak, že na talíř položíme zeleninu a vedle plátky chleba.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Španělská omeleta z vajíček.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Francouzský toust opečeme.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.