Čaj

Velikonoční zajíc

Potřebujeme:

100 g másla, 50 g cukru, 100 g změklé čokolády, 4 žloutky, kůra z poloviny citronu, 120 g pohankové mouky, sníh ze 4 bílků, forma na zajíce

Jak na přípravu:

Máslo utřeme do pěny, přidáme cukr, vmícháme čokoládu, žloutky, kůru z citronu, mouku, sníh z bílků. Těsto zvolna upečeme v menší, máslem vymazané a strouhankou vysypané formě.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Jidášky uvnitř namažeme medem.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.