Potřebujeme:
100 g másla, 50 g cukru, 100 g změklé čokolády, 4 žloutky, kůra z poloviny citronu, 120 g pohankové mouky, sníh ze 4 bílků, forma na zajíce
Jak na přípravu:
Máslo utřeme do pěny, přidáme cukr, vmícháme čokoládu, žloutky, kůru z citronu, mouku, sníh z bílků. Těsto zvolna upečeme v menší, máslem vymazané a strouhankou vysypané formě.
Další recepty a články:
Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Jidášky uvnitř namažeme medem.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.