Potřebujeme:
3/4 hrnku ovesných otrub (nebo ovesných klíčků), 3/4 hrnku celozrnné mouky, 1/2 hrnku cukru, 1 lžička skořice, 1 lžička prášku do pečiva, 1 lžička sody, špetka soli, 1 vajíčko, 1/2 hrnku bílého jogurtu, 1/4 hrnku rostlinného oleje, 1 lžička nastrouhané pomerančové kůry, 1 lžička nastrouhané cukety i se slupkou (nebo banán rozmačkaný vidličkou), 1/2 hrnku rozinek
Jak na přípravu:
V jedné míse smícháme suché ingredience, ve druhé ty mokré, do kterých pak přimícháme suché.Pečeme v troubě při 200 °C asi 10 minut.
Další recepty a články:
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Španělská omeleta z vajíček.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Anglická snídaně s tousty.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.