Potřebujeme:
1 kg pohankové mouky, 200g režné mouky, kvásek nebo droždí, rostlinný tuk dle potřeby (2-3 polévkové lžičky), sůl, mléko nebo voda
Na posypání: Můžeme použít pohankovou krupici, ovesné vločky, lisované obilí, sezamová semínka, kmín, či jiné koření, sůl
Jak na přípravu:
Mouku smícháme se solí, kváskem, mlékem, tukem a necháme vykynout. Potom utvoříme chlebovníky, posypeme je a dáme na vymaštěný plech. Pečeme přibližně při teplotě 230 stupňů zhruba 15 minut.
Další recepty a články:
Anglická snídaně s tousty.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Španělská omeleta z vajíček.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.