Čaj

Chlebovníky

Potřebujeme:

1 kg pohankové mouky, 200g režné mouky, kvásek nebo droždí, rostlinný tuk dle potřeby (2-3 polévkové lžičky), sůl, mléko nebo voda
Na posypání: Můžeme použít pohankovou krupici, ovesné vločky, lisované obilí, sezamová semínka, kmín, či jiné koření, sůl

Jak na přípravu:

Mouku smícháme se solí, kváskem, mlékem, tukem a necháme vykynout. Potom utvoříme chlebovníky, posypeme je a dáme na vymaštěný plech. Pečeme přibližně při teplotě 230 stupňů zhruba 15 minut.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Anglická snídaně s tousty.

Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Španělská omeleta z vajíček.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.