Čaj

Kremrole

Potřebujeme:

Těsto: 350 g hladké mouky,250 g tuku (Hera),1/8 l šlehačky
Náplň: 250 g jablek,350 g moučkového cukru,2 bílky

Jak na přípravu:

Vypracujeme těsto, necháme hodinu v chladničce uležet. Tence vyválíme, krájíme na 2 cm široké proužky a na navíjíme s přesahem na kovové trubičky. Na vymazaném plechu upečeme. Vychladlé kremrole plníme jablkovým sněhem.Do šlehače dáme jemně nastrouhaná jablka, cukr a bílky. Šleháme až je sníh tuhý.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Jidášky uvnitř namažeme medem.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Jablkové řezy s kokosem zdobíme šlehačkou a ovocem.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Mandlové řezy ozdobíme ovocem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.