Potřebujeme:
Množství na dvě porce: 2 vejce, 1 menší šalotka, 150 g žampionů, 80 g sýru mozzarella, lžička olivového oleje
Jak na přípravu:
Drobně pokrájenou šalotku orestujeme na trošce olivového oleje a přidáme rozšlehaná osolená vejce. Když se okraje začnou srážet, přidáme plátky žampionů a mozzarelly a poté necháme omeletu na 5 minut dopéci v troubě pod grilem.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.
Muffiny s banány pocákáme zbytkem čokolády.
Tiramisu jednohubky dáme do plat od vajec.
Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.
Medové trubičky plníme krémem.
Slané muffiny se slaninou.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Toustová roláda nakrájená na plátky.
Chemické složení čaje, průměrné složení listu.
Valentýnský medovník uložíme do chladu.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.