Čaj

Máslové pagáče

Potřebujeme:

250 g pohankové mouky, 200 g hladké mouky, 300 g másla, 1 žloutek, 5 g droždí, mléko, smetana, 2 vejce na pomazání

Jak na přípravu:

Mouku smícháme s máslem, přidáme žloutek, droždí rozmíchané v polévkové lžíci mléka, sůl a trochu smetany. Dobře smícháme a necháme v chladu odstát. Rozválíme, potřeme vejcem, přeložíme na třikrát a dáme do chladu. Po čtvrthodině opakujeme rozvalování, natírání vejcem, překládání. Potom rozválíme a potřeme vejcem. Když uschne, znovu potřeme vejcem a upečeme v horké troubě.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Topinky s houbami potřete česnekem.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Anglická snídaně s tousty.

Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Španělská omeleta z vajíček.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.