Čaj

Mazanec

Potřebujeme:

350 ml mléka, 1/2 kg hladké mouky, 1/2 kg polohrubé mouky, 20 dkg cukru, 25 dkg hery, 4 žloutky, 3 dkg droždí, 1 lžička soli, 1 vanilkový cukr, citronová kůra, 5 dkg rozinek, 5 dkg nahrubo nastrouhaných mandlí

Jak na přípravu:

Do mouky rozdělíme tuk s části udeláme zmolku,do mléka dáme droždí a necháme na chvíli vykynout, uděláme testo, opět necháme nakynout. Potom rozdělíme na dve bulky a dáme péct.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.

Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.

Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...

Velikonoční koláč potřeme máslem a pečeme.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Velikonoční beránek, doba přípravy: 90 minut.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.