Potřebujeme:
350 ml mléka, 1/2 kg hladké mouky, 1/2 kg polohrubé mouky, 20 dkg cukru, 25 dkg hery, 4 žloutky, 3 dkg droždí, 1 lžička soli, 1 vanilkový cukr, citronová kůra, 5 dkg rozinek, 5 dkg nahrubo nastrouhaných mandlí
Jak na přípravu:
Do mouky rozdělíme tuk s části udeláme zmolku,do mléka dáme droždí a necháme na chvíli vykynout, uděláme testo, opět necháme nakynout. Potom rozdělíme na dve bulky a dáme péct.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.
Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.
Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...
Velikonoční koláč potřeme máslem a pečeme.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.
Velikonoční beránek, doba přípravy: 90 minut.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.