Potřebujeme:
100 g strouhaných vlašských ořechů, 80 g moučkového cukru, 20 g medu, trocha zavařené pomerančové kůry, trocha vanilky, mléko
Jak na přípravu:
Všechny přísady dobře propracujeme ve vláčnou nádivku.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Bílková poleva kterou mícháme.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.