Čaj

Ořechová nádivka

Potřebujeme:

100 g strouhaných vlašských ořechů, 80 g moučkového cukru, 20 g medu, trocha zavařené pomerančové kůry, trocha vanilky, mléko

Jak na přípravu:

Všechny přísady dobře propracujeme ve vláčnou nádivku.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Bílková poleva kterou mícháme.

Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Jablečné řezy s ořechy potřeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.