Potřebujeme:
10 dkg ovesných vloček; 1 litr mléka; vanilkový cukr; krystalový cukr; mletá skořice; práškový cukr
Jak na přípravu:
Mléko přivedeme k varu a nasypeme do něj ovesné vločky. Vaříme tak dlouho, dokud vločky nezměknou a mléko tak nezhoustne. Ochutíme vanilkovým a krystalovým cukrem, podle vlastní chuti. Práškový cukr rozmícháme se skořicí a směsí posypeme uvařené ovesné vločky.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Francouzský toust opečeme.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Španělská omeleta z vajíček.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.