Čaj

Ovesné vločky se skořicí a mlékem

Potřebujeme:

10 dkg ovesných vloček; 1 litr mléka; vanilkový cukr; krystalový cukr; mletá skořice; práškový cukr

Jak na přípravu:

Mléko přivedeme k varu a nasypeme do něj ovesné vločky. Vaříme tak dlouho, dokud vločky nezměknou a mléko tak nezhoustne. Ochutíme vanilkovým a krystalovým cukrem, podle vlastní chuti. Práškový cukr rozmícháme se skořicí a směsí posypeme uvařené ovesné vločky.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.

Francouzský toust opečeme.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Španělská omeleta z vajíček.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.