Potřebujeme:
500 g tvarohu, 2 dl horkého mléka, 2 lžíce želatiny, ovoce, 150 g moučkového cukru, 1/8 másla, vanilkový cukr, piškoty
Jak na přípravu:
Želatinu namočíme v 1/2 dl vody. Dortovou formu vyložíme fólií a poklademe ovocem (na které máme chuť). V mixéru rozmixujeme horké mléko, tvaroh, cukr, máslo, namočenou želatinu a vanilkový cukr. Opatrně nalijeme na ovoce. Do směsi rychle klademe piškoty. Necháme v chladničce ztuhnout.
Další recepty a články:
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Anglická snídaně s tousty.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Španělská omeleta z vajíček.
Tousty s houbami zatepla posypeme sýrem.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.