Čaj

Pikantní krém jahodový nebo kakaový

Potřebujeme:

2-3 dcl šťávy z kompotu (dávám jahodový), 2/3 jahodového nebo vanilkového pudingu, necelá lžíce polohrubé mouky, 100g pr. cukru, 120g másla, 40g Hery

Jak na přípravu:

V části šťávy rozmícháme puding a mouku a zavaříme do zbytku šťávy. Vychladlý puding po částech zašleháme do tuku s cukrem. Pokud do krému zamícháme kakao, máme výborný kakaový krém. Když s tímto krémem promazáváme dvě vrsty dortu + povrch, připravíme jej ze 2 dávek.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jablkový závin potřeme máslem.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.