Potřebujeme:
2-3 dcl šťávy z kompotu (dávám jahodový), 2/3 jahodového nebo vanilkového pudingu, necelá lžíce polohrubé mouky, 100g pr. cukru, 120g másla, 40g Hery
Jak na přípravu:
V části šťávy rozmícháme puding a mouku a zavaříme do zbytku šťávy. Vychladlý puding po částech zašleháme do tuku s cukrem. Pokud do krému zamícháme kakao, máme výborný kakaový krém. Když s tímto krémem promazáváme dvě vrsty dortu + povrch, připravíme jej ze 2 dávek.
Další recepty a články:
Jablkový závin potřeme máslem.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.