Potřebujeme:
7,5dkg čokolády + 12,5dkg ztuženého tuku + 2,5dkg kakaa + 19dkg cukr moučka + 7dkg ořechů
Jak na přípravu:
Tuk a čokoláda se nahřejí, přidáme ostatní suroviny a vše dobře promísíme. Dbáme, aby náplň byla stále dostatečně teplá. Rychle tuhne. Je to dobrá náplň mezi linecká kolečka (kakaová).
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Jablkový závin potřeme máslem.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.