Čaj

Tvarohový beránek

Potřebujeme:

180 g cukr, 4 vejce, rozinky podle chuti, čokoláda podle chuti, 1 prášek do pečiva, 120 g tuk rostliný, 200 g tvaroh měkký, 50 g ořechy, 60 g mouka hrubá

Jak na přípravu:

Všechny cukry a tuky umícháme do pěny, přidáme tvaroh, mleté ořechy, tuhý sních z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, posekanou čokoládu a mleté ořechy a zlehka promícháme. Připravené těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka . Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Velikonoční koláč potřeme máslem a pečeme.

Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.

Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.

Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...

Množství kávy na den které je prospěšné.

Velikonoční beránek, doba přípravy: 90 minut.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.