Potřebujeme:
180 g cukr, 4 vejce, rozinky podle chuti, čokoláda podle chuti, 1 prášek do pečiva, 120 g tuk rostliný, 200 g tvaroh měkký, 50 g ořechy, 60 g mouka hrubá
Jak na přípravu:
Všechny cukry a tuky umícháme do pěny, přidáme tvaroh, mleté ořechy, tuhý sních z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, posekanou čokoládu a mleté ořechy a zlehka promícháme. Připravené těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka . Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.
Další recepty a články:
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Velikonoční koláč potřeme máslem a pečeme.
Slaný cuketový koláč, do mísy nahrubo nastrouhejte cuketu.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Šlehaná bábovka kterou pečeme dočervena.
Tiramisu po česku, porce vykrajujeme lžící.
Pomerančovo-čokoládový dort s čokoládovými hoblinkami.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Jednoduché tvarohové tyčinky vypracujeme těsto...
Množství kávy na den které je prospěšné.
Velikonoční beránek, doba přípravy: 90 minut.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.