Čaj

Základní francouzský máslový krém

Potřebujeme:

1 hrnek cukru (1 hrnek 240-250 ml) + 3 lžíce kukuřičného sirupu + 1/2 hrnku vody + 3 vejce + špetka soli + 450g másla

Jak na přípravu:

V kastrolku dejte cukr, kukuřičný sirup a vodu na silný plamen. Mezitím umixujte vejce se solí do pěny. Až se cukr celý rozpustí a směs se vaří, přišlehejte ji k vejcím. Až je mísa se směsí a vejci na dotek vlažná, přišlehejte po trochách máslo. Šlehejte do hladka. Můžete přidat příchuť. Směs musí být opravdu vlažná, jinak místo krému budete mít vodu.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jablkový závin potřeme máslem.

Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.

Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.

Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.

Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.

Chlebová štola pečená na 140 stupňů.

Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.

Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.

Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.