Potřebujeme:
1 hrnek cukru (1 hrnek 240-250 ml) + 3 lžíce kukuřičného sirupu + 1/2 hrnku vody + 3 vejce + špetka soli + 450g másla
Jak na přípravu:
V kastrolku dejte cukr, kukuřičný sirup a vodu na silný plamen. Mezitím umixujte vejce se solí do pěny. Až se cukr celý rozpustí a směs se vaří, přišlehejte ji k vejcím. Až je mísa se směsí a vejci na dotek vlažná, přišlehejte po trochách máslo. Šlehejte do hladka. Můžete přidat příchuť. Směs musí být opravdu vlažná, jinak místo krému budete mít vodu.
Další recepty a články:
Jablkový závin potřeme máslem.
Mandlový závin upečeme v předehřáté troubě.
Jablečné šátečky obalíme moučkovým cukrem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro určitou odrůdu kávovníku.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Chlebová štola pečená na 140 stupňů.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.