Čaj

Bílá čokoláda

Potřebujeme:

20 dkg sušeného mléka, 20 dkg cukr moučka, 25 dkg ztuženého tuku Omega

Jak na přípravu:

V mlékovaru nebo hrnci, který je ve vodní lázni, dáme rozpustit tuk. Potom za stálého míchání (používám ruční mixér) pomalu přisypáváme cukr smíchaný se sušeným mlékem. Musíme pomalu, postupně, jinak by se udělaly hrudky a to není chutné. Potom velkou lžící, na kterou si naberu z hrnce tekutou čokoládu, nalévám čokoládu do plastových formiček ze starších adventních kalendářů. Tyto pláty rofmiček nejdřív vypláchnu studenou vodou, aby se dobře vylupovala. Naplním plát a dám do lednice ztuhnout. Po ztuhnutí jen vylupuji, vlastně ty čokoládky skoro samy vyskakují ven.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Kokosové oválky obalujeme v moučkovém cukru.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Plněné ořechy ozdobíme čokoládou.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.