Čaj

Šlehačkové cukroví

Potřebujeme:

100% tuk, 1 šlehačku 30%, 3 hrnky hladké mouky, cukr moučku na obalení

Jak na přípravu:

Vše zpracujeme dohromady, tak aby se těsto nelepilo. Vyválíme si plát asi 5mm silný a vykrajujeme kolečka, která vkládáme na čistý plech, upečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 10 minutek dokud nebudou kuličky na povrchu zlatavé. Ještě teplá kolečka obalíme v cukru a je hotovo.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Tvarohový koláč s citrónem na vrchu ozdobíme šlehačkou.

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Muffiny s banány pocákáme zbytkem čokolády.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.